Jelentkezés

IKSZ ÓRÁKAT IS EL TUDUNK SZÁMOLNI A KÖZREMŰKÖDŐKNEK!

Ha kérdésed van, GYERE: Dózsa u. 2. | HÍVJ: +36-20-275-25-02 | ÍRJ: info@ko7.hu

 

Jelentkezz a Táncos Kö7-es nyitóeseményre!

„Mindig a látszat mögött van a lényeg.”

„Szabadnak lenni. Ez nagyobb dolog a világ összes varázslatánál és kincsénél.” És hol lehetünk igazán szabadok? A tánc, a zene, a színház az önkifejezés tárháza.
Figyu! Azt kívánom: Légy szabad! Vár az ezeregy éj meséje! Repülj Aladdin szőnyegén, ölts kaftánt, és táncolj velünk egy színvonalas táncszínház keretében. Aki lemarad, az nézni jöhet. Jeletkezz!

Kívánsággal Dzsinihez fordulj, további infókért hozzám: Csóti-Gyapjas Dóra /+36-20/564-7156; csotidori0921@gmail.com

[ Jah! És még valami: 50 óra IKSZ? Ha ügyes vagy, pipa! ]

 

Jelentkezz Fellépőnek!

Kiállítanál vagy fellépnél valamivel, de nincs hol? Itt a lehetőség, jelentkezz most Kö7 fellépőnek! Jöhet, tánc, zene, színház, slam, képzőművészet, vagy más olyan bemutatható, kiállítható dolog, amiben tehetségesnek érzed magad. Az alkotóművészektől portfóliót vagy fotókat, előadóktól videót vagy demófelvételt várunk a jelentkezés mellé, de ha ilyesmid nincs, egy rövid leírással is indulhat a kapcsolatfelvétel, sőt személyesen is megkereshetsz minket. (Szeged, Dózsa u. 2., 20/527-4782) A prezentálhatóság miatt szükséges ismernünk a kiállítandó anyagot, illetve a performanszok, koncertek jellegét, időtartamát, technikai igényeit.

 

Jelentkezz Szervezőnek!

“Majd én megmondom!” :) Mert nem csak részt akarok venni a fergeteges összművészeti kavalkádban, hanem szívesen buliznék együtt a szervezői csapat tagjaként veletek. Jelentkezem, mert vannak ötleteim, kreatív vagyok és szívesen kipróbálnám magam a szervezésben is.

[ Jah! És még valami: 50 óra IKSZ? Ha ügyes vagy, pipa! ]

 

Jelentkezz Segítőnek!

Feladatuk a rendezvény sikeres és gördülékeny lefutásának biztosítása. Ennek érdekében olyan háttértevékenységekbe segítenek be, melyek a résztvevők informálásától a fellépők fogadásáig, ellátásáig terjedő logisztikai skálán mozognak. Ha szeretnél egy változatos feladatokat végző csapatban segédkezni, akkor ez a Neked való!

Minden nap 15.00 – 20.00 óráig tudsz besegíteni.

[ Jah! És még valami: 50 óra IKSZ? Ha ügyes vagy, pipa! ]

 

Jelentkezz a Média csapatba!

A Média csapat egész héten fényképez, filmez, interjúkat készít, cikkeket ír, melyek folyamatosan kerülnek fel az online felületekre. Ráadásul a 360° ifjúsági műsorban is visszaköszönnek bizonyos jelenetek, amiket a Szeged TV is le fog adni. Szóval hajrá, várunk – akár a kamera elé, akár mögé!

[ Jah! És még valami: 50 óra IKSZ? Ha ügyes vagy, pipa! ]

 

Jelentkezz a Középiskolás Vetékedőre csapatoddal!

Középiskolás Vetélkedő 2016-ban, a szökőnapon az IH Rendezvényközpontban (6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.)!

A Vetélkedőre 5 fős csapatokkal tudtok nevezni. Úgy készüljetek, hogy 15:30-16:00 között van a regisztráció, és 16:00-19:00 óra között zajlik a vetélkedő, amely egy fél órás felvezető előadással kezdődik, amely már a feladatok megoldásához tartogat fontos információkat. Az eredményhirdetésre is sor kerül az utolsó csapat beérkezését követően, ahol a nyertesek értékes ajándékokat kapnak!

[ FONTOS! ]
Minden csapattagnak középiskolásnak kell lennie! Viszont nem kötelező osztálytársaknak lennetek.

[ Jelentkezés: február 21-ig! ]

Hozzászólások lezárva.